bocaa

La salut bucodental, al igual que en humans,  és molt important per a les nostres mascotes.

Evitar la formació de sarro, que no és més que un  cúmul de bacteries, evitarà, a més de mal alè, problemes cardíacs. Les bacteries es van ingerint i poden desencadenar en problemes de cor.

Com evitar?

Alguns consells per a que la vostra mascota lluieixi un bon somnriure , es intentar, en la mesura de lo possible, raspallar les dents. Al mercat hi han raspalls i pastes dentals especifíques, al igual que col.lutoris que s’administren en l’aigua de beguda  desinfectant la boca de la nostra mascota alhora que beuen aigua. Donar barretes dentals regularment, pa dur, etc, als gossos, també és òptim, ja que d’aquesta manera, l’animal rosega i evita la formació de tosca dental.

Quan l’acumulació de sarro és important, s’ha de realitzar una neteja bucal sota anestesia general per , d’aquesta manera, arribar a tota la superficie bucal i poder fer manipulació correctament.

Races de gos amb més predisposició a acumular sarro i per tant tenir especial cura, son normalment les races de mida petita com: Yorkshire Terrier, Canitx, Xiuaua, Bichón Maltès, Pomerania, Shit-Tzu, … i creuaments.

Amb els nostres plans de salut i segons el serveis contractats,  la vostra mascota tindrà una neteja gratuïta anual. Informa’t !