precio mudanzas

Per què la millor pràctica no pot competir amb l’ atenció veterinària Low Cost ?

En aquesta època en que molts presupostos son ajustats, és natural tractar d’ obtenir el millor preu per qualsevol cosa que comprem, es tracti de comestibles, serveis de telefonia, roba, reparacions d’ automòvils, perruquers, productes, assegurances o qualsevol altre cosa. Tots busquem fer una comparativa dels proveedors per asegurar-nos d’ obtenir el millor tracte possible.

Aconseguir la millor oferta alhora de comprar productes es fàcil, especialment si pots comparar el preu d’ un artícle en una botiga o en una altra. Mateix producte – preu diferent. Per què no comprar a la botiga mès econòmica? Els productes es poden comparar directament.
Però,  quan es tracta de «serveis» la comparació d’ un servei en particular ofert per diferents proveedors no es tan clar ,ja que existen  variables a considerar.
Comparació productes VS serveis:

Per exemple,  un mecànic.. Tots revisem regularment el nostre cotxe perque no volem que s’avariï, que provoqui un  accident quan anem  a la feina o a portar a els nens a l’escola. Però,  tots els mecànics cobren la mateixa quantitat per aquest servei? No, no ho fan. Poden ser similars o podrien ser sustancialment diferents. Significa que sempre agafaries el mès barat? Posiblement no, mirareu el valor afegit?

Algunes coses que es probable que consideris son:

Es un bon mecànic / experimentat? Es un negoci amb  bones referències?
Quines parts / serveis/ proves estàn inclosses en el cost? Utilitzen peces de bona qualitat?
Què  examinaràn al meu cotxe? , tenen equips moderns per realitzar-les?
Què reemplaçaren durant un servei estàndar? Filtres d’oli/ de combustió ? Líquids de parabrises / frens?
Ofereixen algún tipus de garantía desprès del servei?
Actualitzaran el registre de servei?
Em donaràn un informe de lo que hi ha què fer?

Pasant, als serveis Veterinaris. Estem al mateix vaixell que els mecànics, els dentistes, els electricistes, els  fisioterapeutes, podòlegs, els  perruquers i tots els demès negocis que viuen de proporcionar serveis.

Cap de nosaltres treballa de forma gratuïta, per lo que los costos de mà d’obra sempre s’inclouen. Això significa que les diferencies en el preu es deuen principalment a lo que envolta el servei.

Per  mostrar com es poden reduïr els costos en un servei veterinari habitual, utilitzarem una esterilització com a exemple.

Les nostres estimacions dels honoraris per esterilitzar un animal inclouen:

1.Analíticade sang preanestèsica – per verificar si existeixen problemes interns que puguin afectar la seguretat de l’ anestèsia.

2.Tratament intravenòs de líquids – per ajudar a mantindre la  pressió arterial i la temperatura correcta durant tot el procediment. També els ajuda a despertar més suaument sense sentir nàuseas ni estar deshidratats.

Al suprimir aquests dos procediments, ja hem reduït el cost al voltant de 120.00 €.

Aleshores, on podem estalviar ?

Podem eliminar la supervisió d’un profesional a la teva mascota durant la anestèsia. (Estalviem costos laborals).
Podems administrar els  anestèsics més barats. Estalviem uns quants euros.
Podem deixar de costat medicaments que treguin el dolor inclosos a la premedicació. Estalviem més euros.
Podem estalviar en  kits estèrils d’ instrumental quirúrgic, preparats individualment, compartint un kit entre molts pacients o gairabé sense desinfectar-los en comptes d’obrir un altre. Estalviem  com a mínim 20€.
Podem eliminar la supervisió electrònica vital de la mascota que monitoritza els signes vitals com la  respiració, freqüencia cardíaca i pressió arterial durant l’ intervenció quirúrgica.
Podem eliminar el cost de los guants estèrils, mascaretes, gorros i bates que ajuden a minimitzar la contaminació de la ferida oberta que creem. Estalviem més euros …
Podem estalviar les medicacions per dies posteriors. Més euros estalviats…
Podem utilitzar materials de sutura més obsolets.
Podem deixar sol  a la seva mascota al recuperar-se desprès del procedimient sense supervisió. De nou, estalviem en mà d’obra.

Si fem tot  això, sens dubte es convertiria en una bona opció per tenir un preu més barat per esterilitzar la teva mascota.

El trist fet, es que el propietari de la mascota no té ni idea de lo que succeeix de portes cap en dintre.

Res de lo que s’ha esmentat adalt ho sabràs quan recullis a la teva mascota desprès de la cirurgia. Acceptes el fet de que l’animal  estarà desorientat i adolorit desprès de la cirurgia i no deuria ser així.

Et sentiràs content/a perque has aconseguit un fantàstic preu, però, la teva mascota paga el preu final amb  un patiment innecessari.

Ho sentim, sí,  tot això sona fort, però realment no  hi ha altre forma d’ aconseguir que s’ entengui. Masses  cops  sentim a  la gent alabar els  low cost dient quant cuidadosos i compassius son, simplement perque son tan barats.
En la nostra  opinió  no hi   ha res compassiu a fer retallades que afecten directament a la seguretat  i benestar de l’ animal sota cura veterinària.

Però, què pasa amb les  lleis?

Els únics requisits per  els  procediments quirúrgics, es que es realitzin sota anestèsia i en un entorn clínic. La resta es opcional i es basa en les opcions del veterinari individual i com volen  posicionar la seva pràctica al mercat.

Per últim,  la  elecció final es teva. Tú decideixes el nivell de cura que desitjes per la teva mascota i el que li convé.

Simplement no esperis que aquelles clíniques que inverteixen en equips moderns, educació continuada per als   empleats i  es comprometin a proporcionar alts estàndards de qualitat per als seus pacients tinguin els mateixos preus que els centres Low Cost…

Traduït per  Jorge P. Pascual (president de CEVE) de:
The Truth Behind Cheap Vet Fees